Me emme koskaan mene pois. Me pidämme sinusta huolta.

Älä pelkää. Kukaan ei lähde luotasi. Se on vain yksi vaihe, mikä sinun pitää käydä läpi, vaikket koskaan pysty siitä luopumaan. Se voi tuntua väärältä, tiedän sen, mutta näin Herramme on määrännyt, eikä meistä kukaan ole kyseenalaistamaan hänen asettamiaan asioita. Joskus kaikki menee niin vaikeasti. Täydellisyyttä ei saavuta milloinkaan, mutta jokaisen esteen ylitettyäsi olet lähempänä sitä.

Kukaan ei voi sanoa, että tietää, miltä sinusta tuntuu. Vaikka olisi tuon saman kokenut. Jokainen tuntee asiat eri tavalla. Jokaisen elämä on erilainen. Ei ole samanlaisuutta. On vain sattumia, jotka näyttävät jostain kulmasta katsottuna täysin toistensa kopioilta. Joten katso syvemmälle. Siellä sinä olet. Erilainen kuin ennen. Ehkä hieman viisaampi, tai jotain aivan muuta.

Ja vaikka se olisi kärsimystä, me kärsimme kanssasi. Vaikka tuntisit tuskaa, me tuntisimme sen saman tuskan sisällämme. Vaikka sinä vuodattaisit kyyneleitä epätoivosi takia, me olemme vierelläsi ja pidämme sinua lähellämme, koska olet meille rakas. Vaikka tuntuu siltä, ettet jaksa enää, me tahdomme vain kertoa, ettet tee mitään paremmaksi, jos jätät tämän maailman. Kaikki tämä on vain elämää.

Minä suojelen sinua kaikelta
Mitä ikinä keksitkin pelätä
Ei ole sellaista pimeää
Jota minun hento käteni ei torjuisi